Jump to content
culitigator

Signing Into Windsor Account

Recommended Posts

11 minutes ago, castlepie said:

Nope doesn't work.. I had been logging in no problem until somewhat recently. And I can log in with my phone just fine.. I did clear my cookies and caches on my computer, too...

Oh that’s weird, that’s what worked for me and emlaw. Did you set your pin from the email they sent?

Share this post


Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, pizzalover said:

Oh that’s weird, that’s what worked for me and emlaw. Did you set your pin from the email they sent?

Well, I applied like way early so I've had my login information for awhile now, it just recently stopped working. I got the login info so long ago I don't remember what specifically I did, but I know I reset the temporary password and everything and already 'synced' it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dreamingoflawschool Okay so I was going to live chat and then I realized it works on Chrome but not MS Edge. Whatever, I'll use Chrome 🤣 thanks!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm seriously so annoyed with this. so i have my updated password and student number (which is different from my ID i think?). When i try and sign into my account, it asks for my [email protected] no matter what i put as my uwinid, it says i dont have an account. is anyone else having this problem specifically?? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, culitigator said:

I'm seriously so annoyed with this. so i have my updated password and student number (which is different from my ID i think?). When i try and sign into my account, it asks for my [email protected] no matter what i put as my uwinid, it says i dont have an account. is anyone else having this problem specifically?? 

Use the live chat function. I was able to get my uwin ID and sign on in minutes!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Dreamchaser said:

Use the live chat function. I was able to get my uwin ID and sign on in minutes!

okay i'll try that rn thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

same thing happens to me, I click on the link and log in and it says I have an invalid username/password but when I click on the link again after having just logged in, it goes straight to the applicant homepage without asking me to log in again or giving me any issues. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...